Retourinformatie

Natuurlijk hoop ik dat mijn producten in de smaak vallen. Mocht het toch onverhoopt voorkomen dat een product niet naar wens is dan is het uiteraard mogelijk je bestelling te ruilen of retourneren (mits je bestelde product niet onder een wettelijke uitzondering valt, zie kopje op maat gemaakt) Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst van je complete bestelling. Gebruik hiervoor bij voorkeur het retourformulier dat je kunt downloaden onderaan deze pagina. Ik vind het fijn als je ook even een mail stuurt naar info@linijn.nl als je wilt ruilen of retourneren, zodat ik alvast op de hoogte ben.

Je kunt het artikel retour sturen naar:
Linijn
Binnenhof 46
7642 GW  Wierden

Herroepingsrecht

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Een uitzondering is het betalen onder rembours. Bij het retourneren, worden deze kosten ingehouden. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Linijn geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met mij opnemen via info@linijn.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Je dient daarbij een volledig ingevuld herroepingsformulier mee te sturen die onderaan deze pagina te downloaden is.

Op maat gemaakt

Een aantal van de producten op de site worden op maat gemaakt met een naam en eventuele geboortegegevens.
Het herroepingrecht is op deze producten dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Klik hier om het herroeppingsformulier te downloaden

© 2016 - 2021 Linijn | sitemap | rss