Er ligt een krokodil onder mijn bed!

€14,99
Op voorraad
Verplichte velden:
  BeschrijvingEr ligt een krokodil onder mijn bed!
  Net zo stoer en eigenzinnig als hun hoofdpersoon zijn de illustraties. In krachtige, sobere prenten vertellen ze het verhaal dat -,minstens voor de komende vijfendertig jaar - de jonge lezers vol vertrouwen naar bed zal laten gaan.

  Er ligt een krokodil onder mijn bed!

  Krokodil Karel heeft het te bont gemaakt. Hij wordt weggestuurd door zijn vriendjes. Héél ver weg, tot onder het bed van Lotje. Maar Lotje is niet bang! Dé klassieker voor de komende generaties - geheel herziene editie Wie is er niet groot mee geworden? Sinds het verschijnen van Er ligt een krokodil onder mijn bed! in 1980 hebben talloze kinderen hun angst voor het donker overwonnen met dit favoriete prentenboek. Maar kinderen veranderen en Ingrid en Dieter Schubert ook. Dus komen zij met een totaal vernieuwde Er ligt een krokodil onder mijn bed! 

  Het meisje dat de krokodil onder haar bed ontdekt, denkt nu: leuk! Ze besluit het beest met haar hoepel te temmen, en dat is het begin van een bijzondere vriendschap. Net zo stoer en eigenzinnig als hun hoofdpersoon zijn de nieuwe illustraties van Ingrid en Dieter Schubert. In krachtige, sobere prenten vertellen ze het verhaal dat - minstens voor de komende vijfendertig jaar - de jonge lezers vol vertrouwen naar bed zal laten gaan.

  Auteur: Ingrid en Dieter Schubert
  Illustrator: Ingrid en Dieter Schubert
  Bindwijze: gebonden
  Aantal bladzijden: 26
  Afmetingen: 29,7x24x0,9cm
  Leeftijd: 5+

  Contact
  654 customers give us a 9.8 at Webwinkel-keurmerk
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »
  Categorieën
  KledingNaamcadeauVerzorgingSlapenSpelenThuisOnderwegMerkenKlantenserviceMijn account