Natuurlijk hopen we dat onze producten in de smaak vallen. Mocht het toch onverhoopt voorkomen dat een product niet naar wens is dan is het uiteraard mogelijk je bestelling te retourneren.
Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling.
Wij vinden het fijn als je ook even een mail stuurt naar [email protected] als je wilt retourneren, zodat we alvast op de hoogte zijn.

Je kunt het artikel retour sturen naar:
Linijn
Binnenhof 46
7642 GW  Wierden

Herroepingsrecht
Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Dit is niet geldig bij winkelaankopen. Dan tellen alleen de 14 dagen na aankoop. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Een uitzondering is het betalen onder rembours. Bij het retourneren worden deze kosten ingehouden. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Linijn geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.